top of page

Vakdocenten

 

Pas.jpg

Pascalle v/d Hoonaard
VAKDOCENT KUNST (DI, DO, VR) | EXPLORATORES (WOE) | PLUSKLAS (MA)
pascalle@denoordwijkseschool.nl


"Ik vind het super dat ik door mijn vak kinderen kan helpen met het ontwikkelen van hun creativiteit en zelfvertrouwen!"

 

_MHF1344-Debby-1_edited.jpg

Debby v/d Putten

VAKDOCENT ENGELS (MA mo, DI, DO)

debby@denoordwijkseschool.nl


"De wereld ontdekken en een beetje mooier maken is mijn motto. Ik geef met veel Engelse les aan alle leerlingen van de school. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de internationale activiteiten en de samenwerking met scholen uit Schotland, Spanje, Estland, Japan en India. In de middag geef ik Natuur en techniek aan de middenbouw."

Chan.jpg

Chantal v/d Klugt
VAKDOCENT MUZIEK EN DRAMA  (DI, WOE, DO)
chantal@denoordwijkseschool.nl


"Met de muzieklessen probeer ik de kinderen kennis te laten maken met muziek. Het leren zingen samen, maar ook alleen voor de groep, geeft de kinderen zelfvertrouwen waar zij in het dagelijks leven ook iets aan hebben. We zingen liedjes van vroeger, liedjes uit Nederland maar ook liedjes uit andere landen en verschillende thema's die passen bij de projecten die op school zijn. Het blije gevoel wat je krijgt van zingen, wil ik de kinderen graag meegeven. Iedereen is met zingen (muziek maken) gelijk. Je creëert samen iets moois, niet alleen hier en nu, maar ook voor in de toekomst van het kind. "A child who sings is a happy child"

Annet.jpg

Annet van Ederen
VAKDOCENT GYMNASTIEK (MA, WOE, DO) | GEZONDE SCHOOL (DI)
annet@denoordwijkseschool.nl


"Ik krijg energie van kinderen en collega's! Onze school is een school waar vakken, dromen, kinderen en volwassenen bij elkaar komen!"

 

Corine.jpg

CORINE BUSKOP

KUNST (DI, DO) 

corine@denoordwijkseschool.nl

 

Pamela Pacheco

SPAANSE LES (DI, VR)

pamela@denoordwijkseschool.nl

"Ik vind het werken op De Noordwijkse School zo leuk omdat ik Spaanse les kan geven! Kinderen zijn heel erg enthousiast en leren veel door de ateliers en thema's."

 

bottom of page