top of page
Koningsspelen 2021.JPG

Buitenschoolse opvang

De Noordwijkse School heeft een samenwerking met Partou Kinderopvang. Partou verzorgt zowel de Peuterschool, de Voorschoolse Opvang (VSO), als de Tussenschoolse Opvang voor kleuters (TSO) en de Naschoolse Opvang (NSO).

PARTOU KINDEROPVANG

 

Peuterschool

Binnen onze school is tevens een peuterschool aanwezig. Hiervoor zijn wij een nauwe samenwerking aangegaan met Partou Kinderopvang. De peuterscholen van Partou bieden veel facetten. Lekker spelen, andere kinderen ontmoeten en ook nog een extra stap zetten in de ontwikkeling; dat bieden wij onze peuters.

 

Op speelse wijze wordt met variërende activiteiten de cognitieve, sociale, motorische en creatieve  ontwikkeling gestimuleerd. De speelochtend begint met een inloopkwartier, waarin ouders gezellig met hun kind een puzzeltje kunnen maken of bijzonderheden met de leidster kunnen bespreken. Daarna hebben de peuters de tijd om te kleuren, samen te spelen in de bouw of poppenhoek, buiten te spelen, creatieve activiteiten te doen en natuurlijk nog veel meer! De VVE opgeleide leidsters zorgen ervoor dat iedere peuter een goede opstap heeft naar de basisschool. Door de peuterschool “in huis”  te halen vindt de overgang van peuter naar kleuter plaats binnen de vertrouwde schoolmuren.

 

Wilt u meer informatie over de peuterschool? Wees welkom op de website van Partou Kinderopvang:
https://partou.nl/kinderopvang/noordwijk-aan-zee/peuteropvang-hoogwakersbosstraat-14

 

Graag tot ziens op onze peuterschool!

Voorschoolse opvang

Geen gehaast op de vroege morgen en altijd een goede start op school met energie voor uw kind door een gezond ontbijt! Vanaf 06.45 uur zijn onze deuren geopend op alle schooldagen. Wellicht wilt u op vaste dagen gebruik maken van de voorschoolse opvang, zodat u voor de files uit naar uw werk kunt of een vroege dienst moet draaien. Maar wellicht wilt u er eenmalig gebruik van maken als u een vroege afspraak bij de huisarts heeft. Er zijn verschillende manieren om van de voorschoolse opvang gebruik te maken. Vaste dagen, losse keren, flexibele tijden. Smallsteps Kinderopvang opent de schooldeuren voor u.

 

De voorschoolse opvang is elke werkdag geopend vanaf 06.45 uur binnen het dorp van onze basisschool. Bekijkt u op de website van Partou wanneer de voorschoolse opvang op onze school plaatsvindt. Indien de voorschoolse opvang op een andere basisschool in het dorp plaatsvindt verzorgt Partou het vervoer naar de eigen school.

 

Er zijn diverse tijdsblokken aan te vragen:

  • 06:45 en 07:30 uur inclusief ontbijt

  • 07:30 en 08:00 uur inclusief ontbijt

  • 08:00 – 08:30 uur

 

Wilt u meer informatie over de voorschoolse opvang? Wees welkom op de website van Partou Kinderopvang: 

Tussenschoolse opvang

Ook de begeleiding tijdens de lunchpauze bij de kleuters wordt verzorgd door medewerkers van Partou.

 

Naschoolse opvang

Bij de naschoolse opvang (NSO) krijgt ieder kind de ruimte om de vrije tijd naar eigen idee in te vullen. Lekker even rustig een boek lezen? Of een spelletje spelen met de leiding? Het kan allemaal.

 

De pedagogisch medewerkers bieden huiselijkheid en individuele aandacht in een vertrouwde omgeving. Er is alle ruimte om gezellig te kletsen, te knutselen of buiten te ravotten.

 

Wilt u de naschoolse opvang combineren met een voetbaltraining? Of paardrijles? Door onze rijservice hoeft uw kind niets te missen. Ook de dagelijks verse warme maaltijdservice is een dienst die Partou biedt. Zo kan uw kind mee eten op de NSO en is er ’s avonds alle tijd om thuis nog even te spelen.

 

Wilt u meer informatie over de naschoolse opvang? Wees welkom op de website van Partou Kinderopvang: https://partou.nl/kinderopvang/noordwijk-aan-zee/bso-hoogwakersbosstraat-14 
 

Graag tot ziens op onze buitenschoolse opvang!

 

bottom of page