top of page
#.JPG

Wie zijn wij?

Ik heet je van harte welkom op onze website. Misschien ben je op zoek naar een basisschool, om te kijken waar je kind het beste past. Ik nodig je van harte uit om deze ontdekkingstocht dan bij De Noordwijkse School voort te zetten. Misschien ben je geïnteresseerd in onze manier van werken. Ook dan kun je op deze site ontdekken hoe wij werken en waarom we dat op onze wijze doen.

Een bijzondere kracht van onze school is het teamwork bij de leerkrachten en ook bij de ouders. De Noordwijkse school is een algemeen bijzondere basisschool waar leren leuk is! Op onze school staat de leerling centraal. We kijken verder dan behaalde cijfers en toetsen en zien kinderen zoals ze zijn. We creëren een veilige omgeving waarin de leerling zichzelf kan zijn en zich veilig voelt. Persoonlijk contact en respect voor elkaar en de omgeving staan hoog in het vaandel. We zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van ons eigen atelieronderwijs, werken in thema's, zijn internationaal georiënteerd en we hebben groepen speciaal voor hoogbegaafde leerlingen. Ontdek meer over deze speerpunten onder het kopje "Waar staan we voor".

 

Als er vragen zijn, dan kun je daarvoor altijd bij mij terecht.
Van harte welkom!

Bob van Zanten, directeur-bestuurder 

directie@denoordwijkseschool.nl

 

KLEINE KLASSEN, KLEINE SCHOOL

Op onze school leren de leerlingen op verschillende manieren. Het is een plek om te groeien. We proberen als school zoveel mogelijk aan te sluiten bij de leerstijl van het kind. Dit kunnen wij realiseren doordat wij werken met een maximum van 26 kinderen per klas. Daarnaast zijn wij een bewust kleine school. Van elk leerjaar, is er maar één (kleutergroepen uitgezonderd). Op deze wijze kent iedereen elkaar en is het contact te allen tijde persoonlijk! Er is altijd wel iemand bij wie je terecht kunt.


GEDREVEN TEAM

Een sterk, flexibel, breed-georiënteerd en ervaren team met een wijde blik op de wereld staat voor de leerlingen klaar. Met elkaar zijn we bewust van de toekomst en altijd in beweging. We staan open voor vernieuwing en proberen onszelf keer op keer te ontwikkelen. Zo bereikt onze school een steeds hoger niveau. We leiden onze leerlingen op tot zelfstandige, open, reflectieve wereldburgers. We hebben zelf elk onze specialiteiten en passies. Daar maken we op elke mogelijke manier gebruik van.


REGIONAAL EN INTERNATIONAAL GEORIENTEERD

De Noordwijkse School is een school met een regionaal bereik, die zich graag internationaal laat inspireren. Zo volgen de leerlingen bijvoorbeeld Engelse les gegeven door een vakleerkracht vanaf groep 1. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het volgen van Spaanse lessen ter verbreding van het reguliere lesaanbod. We hebben nauw contact met verschillende scholen in Japan, Estland, Spanje en Frankrijk. 


KEUKEN, KUNSTLOKAAL, MEDIATHEEK EN MEER!

Ons gebouw is aangepast aan het werken met vakateliers. Zo staat er een prachtige keuken waarin wij het kookatelier realiseren, is er een speciaal kunst- en technieklokaal, een bibliotheek en een ontdeklokaal dat in het teken staat van 21eeuwse vaardigheden. Voor de onderbouw is er een aparte afdeling met speciaal ingerichte klaslokalen voor kleuters. Hier kunnen kleuters naar hartenlust spelen en ontdekken.

 

JA, IK WIL!
Klik onderaan de pagina op knop inschrijven, om meer te weten te komen over het aanmelden op onze school!

PROMO FILM VAN DE NOORDWIJKSE SCHOOL

bottom of page