top of page

Burgemeester in DNS "College Tour"


De burgemeester van Noordwijk is een zeer invloedrijk persoon, en laat het thema op onze school nu net "Invloedrijke Personen" zijn... Wat een goed moment om burgemeester Rijpstra uit te nodigen en te onderwerpen aan een vragenvuur, zoals in het populair programma "College Tour"!

Alle leerlingen kwamen aan het begin van de middag naar school, waar zij plaatsnamen voor het podium. Op dat podium stond naast de burgemeester ook Mente uit groep 8. Zij nam de leiding over de middag en zorgde dat de vragen gestroomlijnd gesteld werden. Ze gaf iedereen de beurt en liet burgemeester Rijpstra zijn verhaal vertellen. En wat kwamen we veel over hem te weten! Lees er meer over op dichtbij.nl: http://www.dichtbij.nl/duin-en-bollenstreek/regio/artikel/3930245/ik-voel-me-niet-belangrijker.aspx

Na dit vragenvuur liet Miss Debby de school zien aan burgemeester Rijpstra. De kleuters vroegen hem natuurlijk direct naar de medaille die hij droeg! Het was fijn om de burgemeester op bezoek te hebben en hem te laten zien waar we zo trots op zijn!


bottom of page