top of page

Diploma DuckTypen


HOERA!

Xeanne, Plato, Jiska, Thomas, Fredrik, Marlene, Nills , Ismaël, Guus, Elja, Sam, Kristine, Taco, Talita, Quinten, Carolien zijn geslaagd voor hun online typecursus DuckTypen! Van harte gefeliciteerd!

Twaalf weken lang hebben deze kinderen de cursus van DuckTypen gevolgd. Zij deden verschillende oefeningen. Van losse toetsen tot meerdere rijen en opdrachten waarbij het hele toetsenbord wordt gebruikt. Deze werden afgewisseld met games die de oefeningen versterkten en de cursus heel vrolijk maakten.

Ieder vrijdagmiddag werkten ze in het computer lokaal aan de nieuwe vaardigheden en werden daarbij positief gestimuleerd door een enthousiaste “meester” Frits de Nie. Vandaag mochten ze hun diploma trots in ontvangst nemen. Volgend schooljaar zal er wegens groot succes weer een cursus Ducktypen worden aangeboden.


bottom of page