top of page

Internationale bijeenkomst in Schotland, Erasmus+ Paper project


Van 4 t/m 7 oktober 2017 zijn juf Anneloes en miss Debby naar de 3e bijeenkomst geweest van het Internationale Erasmus+ project Paper. Zij gingen dit keer naar Edinburgh Schotland om de junior en senior school van de Edinburgh Academy te bezoeken. Zij hebben met de vertegenwoordigers van de 9 verschillende landen gesproken over de voortgang van het project. Verder gaven zij les over Nederland en volgden zij een workshop in het werken met de iPad op school. Ter afsluiting van de inspirerende dagen was het gezelschap te gast bij een Cèilidh. Hier stond traditioneel Schots eten op het menu en werd er gedanst op traditionele muziek. Het was een geslaagde meeting.

Juf Anneloes geeft een les over Nederland aan leerlingen van de Edinburgh Academy.

Juf Anneloes geeft een les over Nederland aan leerlingen van de Edinburgh Academy.


bottom of page