top of page

Voorstelling 'Kaft'


HET WONDER DAT BOEK HEET.

Jongleren met propjes papier, balanceren op een stapel boeken, een oude typemachine en drukpers, de leerlingen van De Noordwijkse School leerden vandaag op een fantastische manier alles over het maken van een boek.

Circustheater gezelschap Cia Projecto Anagrama was op bezoek en speelde de circusvoorstelling ‘Kaft’. Het was een feestelijk voorstelling in het kader van de Kinderboekenweek en het internationale Erasmus+ project ‘Paper’ waar De Noordwijkse School met 9 andere Europese scholen aan werkt. Tijdens de voorstelling voor de hele school kwam het hele proces aan bod: van het idee van Ludvico de schrijver tot aan een kleurrijke weergave van het traditionele drukproces van een boek, met als afsluiting een feestelijke boekpresentatie. Dit alles door middel van een prachtig verhaal, veel grapjes en spannende circustechnieken. De leerlingen hebben genoten en veel geleerd.

Leerlingen van De Noordwijkse School kijken naar de voorstelling ‘Kaft’.

Leerlingen van De Noordwijkse School kijken naar de voorstelling ‘Kaft’.


bottom of page