top of page

Sinterklaasactie

Maar liefst €902,65 hebben de leerlingen van De Noordwijkse School afgelopen week opgehaald met de Sinterklaasactie voor de voedselbank Noordwijk gevestigd naast de school.

Het doel was dat de leerlingen zich echt zouden gaan inzetten voor de voedselbank. Denk hierbij aan kleine karweitjes thuis, binnen de familie, in de buurt, etc. Met hun inzet hebben ze meteen resultaat gezien.

Het geld is gebruikt om gelijkwaardige extra's te kopen. De extra's is weer gelijkwaardig verdeeld over de 26 gezinnen. Door het geld zelf te verdienen (en niet zomaar te krijgen) hebben de leerlingen een nog sterker positief gevoel bij hun bijdrage voor het Sinterklaasfeest van de 26 gezinnen uit Noordwijk.

Er kan met dit geld nu niet alleen iets extra's gedaan worden voor Sint maar hebben zelfs genoeg om iets leuks te doen voor Kerst en ander feestdagen zoals Oud & Nieuw en Pasen. Heel veel dank aan alle leerlingen die zich hebben ingezet voor deze actie.

“Leerlingen brengen de Sinterklaas traktatie naar de Voedselbank”

“Leerlingen brengen de Sinterklaas traktatie naar de Voedselbank”.

bottom of page