top of page
Koningsspelen 2021.JPG

Speerpunten

Op De Noordwijkse School is er aandacht voor het kind in al zijn facetten. Wij willen de kinderen handvatten bieden om zichzelf en de wereld om hen heen te ontwikkelen en te begrijpen.


EIGEN METHODE

Wij hebben op onze school een eigen lesmethode ontwikkeld. Wij maken onze eigen atelierlessen, gericht op zaakvakken als natuur, techniek, geschiedenis, kunst en aardrijkskunde. In de ochtend werken we met methodes voor basisvakken als rekenen en taal, besteden veel aandacht aan sociale vaardigheden en wij hebben een internationale inslag. Ons inziens bieden we een prikkelende, ontvankelijke en boeiende leeromgeving!

KENMERKEN
De goede sfeer, die samenhangt met het uitmuntende pedagogische klimaat op onze school, maakt dat kinderen zich veilig voelen. Zo raken ze ontvankelijk voor onze leeromgeving. Ze worden geprikkeld in het atelieronderwijs. De internationale inslag kenmerkt zich door de Engelse (en eventueel Spaanse) lessen. De thema's zorgen voor een rode draad in de informatiestroom en de hoogbegaafde kinderen voelen zich fijn in de groepen 5/6 en 7/8.

 

ONZE SPEERPUNTEN ZIJN:
- Ons fijne pedagogische klimaat
- Prikkelend atelieronderwijs
- Groep 5/6 en 7/8
 voor hoogbegaafde leerlingen
- De internationale inslag
- Werken met thema's
- Veel aandacht voor creativiteit

 

Daarnaast hebben we de ambitie om een duurzame school te zijn. We eten gezond, schenken aandacht aan ons milieu, er zijn zonnepanelen op het dak van de school geïnstalleerd en wij hebben led-verlichting in de school. 

Klik hiernaast op de bollen om meer te weten te komen over onze speerpunten!

 

bottom of page