top of page
Koningsspelen 2021.JPG

Bij wie kan ik terecht?

Op De Noordwijkse School staat de deur altijd voor ouders open. Groeps-leerkrachten zijn altijd bereid om na schooltijd iets te bespreken of uit te praten. We vinden het prettig als zaken geen kans krijgen om door te blijven sudderen. Liever lossen we dingen samen snel op. De leerkracht staat voor leerling en ouders klaar.


IB-ER

Soms is het contact met de groepsleerkracht alleen niet voldoende. Dat kan verschillende redenen hebben. Wellicht komen jullie er samen niet uit of is er een frisse kijk op de situatie nodig. De IB-er kan dan uitkomst bieden. Zij staat altijd klaar om ouders en leerkrachten te begeleiden in een gesprek.

 

DIRECTEUR

Uiteraard kan het voorkomen dat het contact met IB-er en leerkracht niet toereikend is. In de laatste plaats kun je terecht bij de directeur van de school.

 

LEERKRACHTEN

Wanneer je contact zoekt met leerkrachten die doelgericht met projecten of taken bezig zijn, is het handig om eens tussen de visitekaartjes te kijken. Daar is in één oogopslag te zien wie er in de Sintcommissie zitting heeft, wie lid is van de MR of wie er zorgt voor de eindejaarspicknick. Zo kun je met gerichte vragen bij de desbetreffende personen terecht. Als je wilt helpen, kun je één van ons altijd een email sturen!

 

KLACHTEN

Wat te doen bij een klacht? Hierover is meer informatie te vinden in de schoolgids, op pagina 32.

 

bottom of page