top of page

Bovenbouw - groep 6 t/m 9

 

 

IMG_7121_edited.jpg

Sandra Groot
LEERKRACHT GROEP 7 (MA, DI, WOE) 
sandra@denoordwijkseschool.nl

"Kinderen laten voelen dat hier zichzelf mogen zijn en zoveel mogelijk uitdaging bieden op allerlei verschillende vakgebieden en vooral in ons atelieronderwijs. Boeiend om hier onderdeel van te mogen zijn en dit onderwijssysteem steeds te mogen verbeteren."

Esta.jpg

Esta van Eijkelenborg
LEERKRACHT GROEP 6  (DI T/M VR)
esta@denoordwijkseschool.nl

"Ik vind het heerlijk om de ongeremde interesse naar kennis te voeden en kinderen de bagage mee te geven om te ontwikkelen tot prachtige individuen; klaar voor een volgende stap!"

Wendy.jpg

Wendy Pouw

LEERKRACHT GROEP 6 (MA), GROEP 4 (VR)
wendy@denoordwijkseschool.nl


"Onderwijs moet leerlingen stimuleren in hun ontwikkeling tot kritische burgers! Hoe haal ik het beste uit elke leerling en op welke manier? Dat is mijn drijfveer!"

 

Linda.jpg

Linda Pont
LEERKRACHT GROEP 7 (WOE, DO, VRIJ)
linda@denoordwijkseschool.nl


"Het is een uitdaging om kinderen te laten groeien en bloeien, niet alleen op cognitief gebied, maar in het bijzonder op sociaal emotioneel gebied. Onze school is een plek waar kinderen kunnen stralen!"

Gert.jpg

Gert Jan Vermin
LEERKRACHT GROEP 8 (MA T/M VR)

gertjan@denoordwijkseschool.nl


"Binnen de atelierlessen komen de talenten van de kinderen boven drijven. Om deze te mogen ontdekken en ervaren is ontwapenend. Of het nu om natuur, techniek, geschiedenis of aardrijkskunde gaat."

 

Nina.jpg

Nina Hazenoot

LEERKRACHT GROEP 7/8 (DI, WOE)
nina@denoordwijkseschool.nl


"Eindeloos veel mogelijkheden om te ontdekken, initiatief te nemen en zelfverzekerd te kunnen zijn... Wat een gave school! Ik zorg ervoor dat kinderen een creatieve, veilige en uitdagende schooltijd hebben!"

 

Soof.jpg

Sophie Kistemaker
LEERKRACHT GROEP 7/8 (MA, DO, VR)
sophie@denoordwijkseschool.nl

“Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je een veilige leeromgeving biedt, die de ontwikkelingsmogelijkheden optimaal stimuleert, kinderen volledig tot hun recht komen. Een dagelijks persoonlijk contactmoment met alle kinderen is voor mij daarbij de sleutel.”

bottom of page