top of page

Middenbouw - groep 3 t/m 5

 

 

Loes_edited.jpg

Anneloes Gootjes

ZWANGERSCHAPSVERLOF
anneloes@denoordwijkseschool.nl

"Het mooiste van het onderwijs is de verwondering van kinderen over zichzelf. Een kind dat iets nieuws geleerd heeft en zelf ontdekt dat hij of zij dit opeens kan! Kinderen op de juiste manier begeleiden, zodat ze zich veilig en ook gezien voelen, is mijn taak als leerkracht."

 

Laura.jpg

Laura Meijers

LEERKRACHT GROEP 3 (MA T/M VR)
laura@denoordwijkseschool.nl

 

"Als leerkracht vind ik het belangrijk om voor de kinderen een veilige, leerzame omgeving te creëren. Kinderen hebben zo de ruimte om van zichzelf en van elkaar te leren. 
Hoe mooi is het om hier een bijdrage aan te leveren!"

 

Brenda_edited.jpg

Brenda van der Horn
LEERKRACHT GROEP 5 (DO, VR) 

brenda@denoordwijkseschool.nl

"Ik vind een coachende en sturende rol als leerkracht belangrijk. Het is belangrijk dat elk kind zich kan ontwikkelen en ontplooien op zijn of haar eigen manier. Ook het zelf ontdekken en zelf ervaren vind ik een krachtig leerproces. Ik zeg altijd: "Fouten maken mag. Het is het bewijs dat je probeert."

IMG_7103_edited.jpg

Larissa van den Berg

LEERKRACHT GROEP 5 (MA, DI, WOE)
larissa@denoordwijkseschool.nl

"Ik kan een uitdagende en veilige leeromgeving bieden, waarin iedere leerling krijgt wat hij of zij nodig heeft. Daarnaast vind ik het heel boeiend om lessen te ontwerpen met het oog op ontdekkend leren!"

 

Wendy.jpg

Wendy Pouw

LEERKRACHT GROEP 6 (MA), GROEP 4 (VR)
wendy@denoordwijkseschool.nl


"Onderwijs moet leerlingen stimuleren in hun ontwikkeling tot kritische burgers! Hoe haal ik het beste uit elke leerling en op welke manier? Dat is mijn drijfveer!"

 

Mel .jpg

Melanie van Oosten
LEERKRACHT 5/6 (MA T/M WOE)
melanie@denoordwijkseschool.nl


"Ik probeer de leerlingen te laten inzien welke stappen zij in hun leerproces maken. Vooral laten zien hoe ver zij al zijn gekomen en niet hoe ver zij nog moeten gaan. ‘Wat heb je nu al bereikt wat jij eerst misschien niet voor mogelijk hield?’ De persoonlijke groei van kinderen intrigeert mij.”

 

Nina.jpg

Nina Hazenoot

LEERKRACHT GROEP 5/6 (DO, VR) 
nina@denoordwijkseschool.nl


"Eindeloos veel mogelijkheden om te ontdekken, initiatief te nemen en zelfverzekerd te kunnen zijn... Wat een gave school! Ik zorg ervoor dat kinderen een creatieve, veilige en uitdagende schooltijd hebben!"

 

STEVEN HarteveLT

GROEP 5/6 (DI, DO, VR) 

steven@denoordwijkseschool.nl

 

bottom of page