top of page

Team

Het team van De Noordwijkse School is een sterk, flexibel en breed-georiënteerd gezelschap met een wijde blik op de wereld. We zijn gedreven, gespitst op de actualiteit en wij geven het kind ruimte voor eigen initiatief. We bieden veiligheid, een luisterend oor, plezier en we zijn gericht op de toekomst. We willen het allerbeste halen uit onze leerlingen! We zijn een team wat elkaar aanvult en helpt waar nodig, aangezien wij, net als de leerlingen, gebruik maken van elkaars talenten.


IEDEREEN KENT ELKAAR

Als teamlid begeleid je alle leerlingen van de school door de jaren heen. In de ochtend zijn de leerlingen bij een vaste leerkracht, in een vaste groep. In de middag, als ze naar het atelier gaan, krijgen de leerlingen les van alle leerkrachten van onze school. Hierdoor kent het team alle kinderen en daardoor heerst er een veilige en persoonlijke sfeer. Wij vormen met elkaar een compleet beeld van ieder kind. Wij gaan als leerkrachten geregeld met elkaar in gesprek over het welzijn van onze leerlingen. Door met elkaar te spreken en samen te kijken naar kinderen, proberen we voor elke leerling het best mogelijke te doen. Daarnaast staat de deur altijd open. Voor ouder én kind.

 

LEERKRACHTEN

Op onze school is, naast de groepsleerkrachten, ook een aantal vakdocenten werkzaam. Daarnaast is er nog het onderwijs-ondersteunend personeel en het administratief personeel. Met elkaar proberen we bijzonder en energiek onderwijs te maken!

 

MAAK KENNIS

Op de pagina met visitekaartjes kun je kennis maken met ons team. Daar is te zien wie aan welke groep lesgeeft en wat een ieders drijfveer is. Ook is terug te zien welke specialiteiten ieder heeft.


 

 

bottom of page